Regulament MARATONUL CALORIILOR ARSE 2016

Regulament MARATONUL CALORIILOR ARSE 2016


1. Despre eveniment

MARATONUL CALORIILOR ARSE reprezinta un eveniment sportiv mixt, cu o durata de 24 de ore, in cadrul caruia participantii vor putea accesa mai multe probe sportive si le vor fi monitorizate caloriile cosumate.

MARATONUL CALORIILOR ARSE este un eveniment ne-competitiv, avand scopul de a promova sportul de masa.

2. Organizatorul

Maratonul Caloriilor Arse este un eveniment organizat de S.C. KOTERIA S.R.L.

3. Perioada de desfasurare

Sambata, 4 iunie 2016, ora 10.30 – Duminica, 5 iunie 2016, ora 10.30

4. Locatie de desfasurare

Locatie: Mall Promenada, Bucuresti (terasa), Calea Floreasca Nr. 246B, sector 1, Bucuresti

5. Cum sa ajung la eveniment? Locuri de parcare.

Organizatorii incurajeaza deplasarea cu mijloacele de transport in comun, zona competitiei fiind usor accesibila prin intermediul retelei publice de transport. De asemenea, parcarea subterana Mall Promenada poate fi folosita pe tot parcursul competitiei, indiferent de ora. Alternativ, poti veni cu masina, in zona fiind suficiente locuri de parcare.

6. Cine poate sa participe?

Evenimentul este deschis participantilor cu varste de peste 18 ani.

7. Detalii zone / probe

Lista tuturor instructorilor si a orelor prezentate va fi regasita aici.

8. Participarea la MARATONUL CALORIILOR ARSE

Pentru a participa la MARATONUL CALORIILOR ARSE trebuie sa completezi formularul de inregistrare disponibil aici si sa achiti taxa de participare. Informatii despre participare poti afla aici.

In preajma evenimentului iti vom furniza toate informatiile necesare despre ridicarea Kit-ului de participare si continutul acestuia.

In data de 4 iunie 2015 te asteptam la Promenada Mall incepand cu ora 10.00 pentru a lua parte la MARATONUL CALORIILOR ARSE. Vei sta la cate ore vei dori, putand pleca in orice moment, dupa inregistrarea numarului de calorii arse.

9. Echipament obligatoriu

Urmatoarele echipamente sunt obligatorii pentru fiecare participant care va fi prezent la MARATONUL CALORIILOR ARSE: Pantofi de sport, echipament sportiv, ceas contorizator (pus la dispozitie de catre organizator).

10. Puncte de hidratare si alimentare

In cadrul evenimentului vor fi amenajate o zona de hidratare si una de alimentatie, disponibile pe toata durata acestuia.

11. Garderoba/depozitarea obiectelor personale

In cadrul evenimentului va fi amenajata o zona pentru depozitarea obiectelor personale. Raspunderea privind siguranta bunurilor personale care nu au fost incredintate organizatorului, le revine in totalitate participantilor. In acest sens, organizatorul competitiei nu asigura niciun fel de asigurare, implicita sau explicita.

12. Taxa de participare

Cuantumul taxei difera in functie de perioada de achitare a acesteia. Deoarece numarul locurilor la competitie sunt limitate, iti recomandam sa efectuezi inscrierea cat mai rapid posibil si sa iti rezervi unul dintre locurile disponibile. Taxele sunt disponibile pe site-ul oficial, in sectiunea rezervata inscrierilor.

Achitarea taxei se poate face prin transfer bancar in contul: S.C. KOTERIA S.R.L., RO30598616, RO37 RNCB 0085 1297 3501 0001, BCR - Suc. WTC.

Taxa NU poate achita si la fata locului, in ziua competitiei.

Taxa de Participare nu este returnabila.

13. Programul evenimentului: 4 – 5 iunie 2016

Programul evenimentului este disponibil pe site-ul official: click aici.

14. Inscrieri

Pentru asigurarea unui loc in editia din 2016 a concursului MARATONULUI CALORIILOR ARSE, este necesara completarea formularul de inscriere si achitarea taxei de participare (click aici pentru detalii).

Inscrierea este considerata validata (confirmata) doar dupa realizarea platii si confirmarea ei in sistem. In cazul in care inscrierea este validata va fi emis un e-mail de confirmare.

15. Luarea la cunostinta

La ridicarea kit-ului de participare, participantii sunt obligati sa completeze si sa predea organizatorilor Declaratia pe proprie raspundere, prin care isi asuma riscurile participarii la evenimentul sportiv.

Chiar daca nu au semnat un document fizic, prin inscrierea in evenimentul MARATONUL CALORIILOR ARSE si acceptarea prezentului Regulament, participantii recunosc implicit ca au luat la cunostinta si inteleg pe deplin riscurile asociate competitiei precum si diferitele comportamente nedezirabile.

Fiecare participant constientizeaza ca acest eveniment reprezinta un test sever al capacitiatii mentale si fizice a acestuia si ca exista riscul distrugerilor materiale sau a accidentarilor. Este de datoria fiecarui participant sa determine daca abilitatile sale mentale si/ sau fizice sunt adecvate pentru acest eveniment si sa constientizeze riscurile implicate.

Prin prezentul Regulament organizatorii MARATONULUI CALORIILOR ARSE le aduc la cunostinta participantilor necesitatea efectuarii unui control medical amanuntit inainte de eveniment, care sa ateste ca persoana in cauza e apta pentru efort fizic. Riscul neefectuarii acestui control medical ii revine in totalitate fiecarui participant.

Alegand sa se inscrie in MARATONUL CALORIILOR ARSE, participantii isi asuma intreaga raspundere in ceea ce priveste starea de sanatate pe tot parcursul participarii la eveniment si consimt ca, in cazul aparitiei unei situatii nedorite in timpul participarii la competitia MARATONUL CALORIILOR ARSE, inclusiv accidentari, sa nu formuleze nicio pretentie sau plangere impotriva organizatorilor evenimentului sau partenerilor acestuia.

In plus, concurentilor le este recomandata evitarea utilizarii aparatelor digitale (iPod-uri, telefoane, etc) in timpul evenimentului. Folosirea lor precum si si riscurile asociate cu acesta asupra propriei persoane sau ale unei terte persoane revin participantului.

Concurentilor le este interzisa participarea sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante care altereaza capacitatile mentale sau fizice.

Fiecare participant are sarcina de a minimiza riscurile implicate in cadrul probelor fie ca este vorba despre potentiale primejdii asupra propriei persoane sau asupra tertelor persoane. Aceste riscuri includ, dar nu sunt limitate la:

16. Kit de participare

Pentru a facilita participarea ta la eveniment am pregatit un pachet care contine o serie de servicii incluse in taxa de participare.

17. Atentionari speciale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din cadrul evenimentului urmatoarele categorii de participanti:

18. Prevederi ale angajamentului de participare la evenimentul MARATONUL CALORIILOR ARSE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari asupra informatiilor communicate participantilor, a regulamentului sau a programului, daca modificarile imbunatatesc desfasurarea concursului sau siguranta participantilor. Modificarile vor fi aduse la cunostinta participantilor pana la momentul startului evenimentului.

Prin inscrierea la MARATONUL CALORIILOR ARSE se considera ca membrii sunt de acord sa renunte la pretentii de orice natura, inclusiv la cele legate de eventualele consecinte asupra integritatii corporale sau a sanatatii, suportate in deplasarea catre/ de la sau in timpul evenimentului, fata de organizatori si partenerii acestora.

Prin inscrierea in MARATONUL CALORIILOR ARSE, se considera ca participantii sunt de acord ca in nicio imprejurare sa nu asocieze numele MARATONUL CALORIILOR ARSE si/sau al organizatorului cu activitati ilicite sau care incalca bunele moravuri. MARATONUL CALORIILOR ARSE si/sau organizatorul nu-si vor asuma nicio obligatie in legatura cu actiunile/ inactiunile savarsite de un participant in cadrul evenimentului MARATONUL CALORIILOR ARSE, prin care s-ar pricinui pagube materiale sau morale unor terte persoane fizice si/ sau juridice.

Niciun fel de date, informatii si/ sau facilitati oferite prin site-ul evenimentului MARATONUL CALORIILOR ARSE nu vor fi folosite in scop personal. MARATONUL CALORIILOR ARSE si/ sau organizatorul sunt exonerate de orice raspundere in legatura cu utilizarea acestora fara acordul MARATONUL CALORIILOR ARSE si/ sau al organizatorului sau in scop ilicit, de catre orice persoana, inclusiv participantii inregistrati.

Prin inscrierea in MARATONUL CALORIILOR ARSE se considera ca participantii sunt implicit de acord:
a. sa cedeze organizatorului toate drepturile asupra imaginii (singur (a) si/sau in grup), statica sau in miscare, in timpul desfasurarii evenimentului MARATONUL CALORIILOR ARSE
b. sa recunoasca dreptul organizatorului de a inregistra si utiliza datele personale (exemple: nume, date biografice, infatisare, voce), utilizand orice suporturi media (inclusiv audio, foto si video), in scopul prezentarii si al prelucrarii rezultatelor, al promovarii MARATONULUI CALORIILOR ARSE si al oricaror evenimente desfasurate in legatura cu acesta;
c. sa nu aiba niciun fel de pretentie materiala sau de orice alta natura impotriva evenimentului MARATONUL CALORIILOR ARSE si/ sau a organizatorului in legatura cu exercitarea de catre acestea a drepturilor indicate mai sus;
d. sa participe la activitati promotionale ale evenimentului MARATONUL CALORIILOR ARSE , daca exista o solicitare din partea conducerii evenimentului sau organizatorilor si exista disponibilitatea necesara.

19. Prevederi Finale

Prin inscrierea la evenimentul MARATONUL CALORIILOR ARSE, participantii confirma implicit citirea, intelegerea, exprimarea acordului si respectarea Regulamentului prezent, precum si respectarea tuturor indicatiilor organizatorilor si a reprezentantilor organizatorilor, in timpul evenimentului.

Toate textele incluse in acest document sunt supuse dreptului de autor, precum si altor legi care reglementeaza protectia proprietatii intelectuale. Reproducerea, modificarea sau utilizarea in alte publicatii electronice sau tiparite este interzisa, fara acordul expres al organizatorului.

PARTENERI

Conicweb Realizare site | Realizare Magazin online | Realizare aplicatii custom

PARTENERI MEDIA